Optimus mineraal BV komt voort uit en is nauw verbonden met Optimus advies LLP. Optimus mineraal BV maakte een aantal jaren onderdeel uit van Optimus advies LLP. Omdat de aard en de inhoud van de werkzaamheden zodanig van elkaar verschilden is besloten om een functionele scheiding tussen beide ondernemingen aan te brengen. De nauwe band is echter gebleven, wat onder andere naar voren komt in het gezamelijke gebruik van de naam Optimus, het gebruik van het zelfde beeldmerk en het feit dat we werken vanuit hetzelfde kantoor.

Optimus advies staat ondernemers bij met fiscale en bedrijfskundige  vraagstukken die zich voordoen op hun bedrijf. De werkwijze van Optimus advies kan worden omschreven als persoonlijk, duidelijk, deskundig en ‘to the point’. U heeft altijd een vast aanspreekpunt die volledig op de hoogte is van uw situatie.

 

De adviseurs van Optimus advies hebben hun roots in de agrarische sector. Het is echter gebleken dat de werkwijze van de adviseurs van Optimus advies ook aanslaat bij MKB ondernemers. Dit heeft geleid tot een brede cliëntenportefeuille die bestaat uit zowel agrarische als uit MKB ondernemers.

De adviseurs van Optimus advies weten waar hun kracht ligt, namelijk op het adviseren. Dat betekent dat ze zich niet bezighouden met het samenstellen van jaarstukken en het doen van fiscale aangiften. Dit laten ze graag aan andere deskundigen over. De adviseurs van Optimus advies werken samen met uw accountant. Niet om elkaar ‘vliegen af te vangen’, maar om elkaar te versterken. De cliënt staat centraal! We worden dan ook regelmatig direct ingeschakeld door accountants- of administratiekantoren ten behoeve specialistische vraagstukken bij hun cliënten.

Een speciale tak van sport binnen Optimus advies is de begeleiding van Nederlandse ondernemers in of naar het buitenland, de zogenaamde emigratie- en semigratietrajecten. Hiervoor beschikt Optimus advies over een zorgvuldig opgebouwd, kwalitatief hoogwaardig netwerk van partners in het buitenland, die aan een half woord genoeg hebben.

Is uw interesse gewekt en bent uw nieuwsgierig naar wat wij voor u zouden kunnen betekenen, kijk dan op de website van Optimus advies of neem contact op via telefoonnummer 0412-622005.