Het verzorgen van een studieavond, het bijpraten van adviseurs, een discussie over hoe om te gaan met een vraagstuk op het gebied van de Meststoffenwet ?  Optimus mineraal heeft uitgebreide ervaring als inleider voor studieclubs en op andere bijeenkomsten, het leiden van een discussie of het verzorgen van korte trainingen en cursussen.
Het onderwerp van een inleiding en het doel van de bijeenkomst kan worden afgestemd op de actualiteit of zijn gericht op een specifieke vraag of onderwerp.
Inleidingen en trainingen kunnen zelfs worden gegeven in uw eigen huisstijl, zodat u de Powerpoint presentatie later kunt blijven gebruiken. Een aantal inleidingen die standaard en op korte termijn die kunnen worden verzorgd:
  • De 5 meest gemaakte fouten in de mestboekhouding;
  • Een toezichthouder aan de deur…..en wat dan?
  • Waarom wordt een BEX-berekening zo vaak afgekeurd?
  • Zin en onzin van de kringloopwijzer.
  • Een voornemen tot het opleggen van een boete ontvangen: wat nu?

Uiteraard wordt een inleiding aangepast naar uw wensen zodat deze prima past in de rest van het programma. We geven ook graag invulling aan huiskamer of keukentafelbijeenkomsten. Indien gewenst wordt gezorgd voor een projectiescherm en beamer.

Maar het is uiteraard ook mogelijk om een bijeenkomst ‘op maat’ te verzorgen. Indien u meer informatie wilt over het houden van een inleiding, van gedachten wilt wisselen over een mogelijke bijeenkomst neemt u dan gerust contact op. Dit kan  telefonisch (06-46003843), via mail (info@optimus-mineraal.nl) of door middel van onderstaand contactformulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.