De meest strenge maatregelen om de verspreiding van het Corona virus te voorkomen lijken achter ons te leggen (voor nu). Dit neemt niet weg dat nog steeds belangrijk is dat we de basismaatregelen blijven respecteren.

Daarom hebben  we binnen Optimus mineraal onze manier van werken nog steeds een klein beetje aangepast. Door middel van dit bericht informeren we u hierover.

Klantbezoeken zijn weer mogelijk, maar het aantal per dag houden we beperkt. Daarnaast testen we onszelf regelmatig. Bezoeken op kantoor zijn ook weer mogelijk.  Lezingen en inleidingen  laten we ook weer doorgaan, mits de groepsgrootte dit toelaat.  

Daarnaast houden we er in dat we bereikbaar zijn en blijven via telefoon, Whatsapp, e-mail, via Teams-bijeenkomsten en via het contactformulier op deze site.  Mocht het nodig zijn dan kunnen we ook met u meekijken op uw computer en zo uw vragen beantwoorden. Corona heeft ons ook geleerd dat we op die manier ook soms kleine dingen snel op kunnen lossen! Laten we dat er dan ook inhouden….